+316 52 471 671

Wat is de VIP Golf Experience?

De VIP Golfexperience bestaat uit een charity en business Golfexperience. Van origine is het idee van de VIP Golfexperience om voor chronisch zieke mensen met regelmaat een onvergetelijk golfdag met een lach te organiseren. Om deze non-profit dagen mogelijk te maken, heb ik daarna ook de VIP Business Golfexperience bedacht waarin ik zakelijke Golfexperiences of privé luxe verwen arrangementen organiseer. Tevens is de Very Impossible Purple taxi voor promotionele doeleinden inzetbaar.

Very Ill People Golfexperience

Omdat juist chronisch zieke mensen het verdienen om door middel van golf hun dagelijkse rompslomp even te vergeten, verzorgt The VIP Golfexperience voor uw chronsich zieke dierbaren een ontspannen VIP golfdag met een lach.

Very Important People Golfexperience

Tijdens de Very Important People Golfexperience, geniet u met uw relaties van een onvergetelijke en onbezorgde golfdag. Speel, eet en drink met The Golfprofessional op de meest luxe golfbanen van Nederland. Uiteraard wordt u opgehaald en thuisgebracht met mijn Very Impossible Purple Taxi. Een deel van de opbrengst van deze dagen maakt het voor mij mogelijk om de Very Ill People Golfexperience uit te voeren.

 

Het maakt niet uit of je de Paarse Taxi hebt zien rijden of op een andere manier bij ons terecht bent gekomen.
Leuk dat je de website The VIP Golf Experience bzoekt. Ik hoop dat je in ieder geval even naar de Vriendelijke Vrienden pagina wilt gaan om ons te liken. Je mag natuurlijk ook een VIP Golfexperience boeken als je met jouw relaties en mij een dagje wilt genieten en daarmee ook de non-profit golfdagen ondersteunt.

Indien je iemand in jouw omgeving hebt die volgens jou een Very Ill People Golf Experience verdient. Stuur dan een mail met het verhaal en jouw motivatie.

 

.